PATIFU paštéta sa z 1/4 skladá z tofu, ktoré si
spoločnosť Veto sama vyrába a ešte za čerstva pridáva do nátierok. Veto
sa výrobe tofu venuje už vyše 20 rokov a používa zásadne certifikovanú a
testovanú sóju bez genetickej modifikácie.
Okrem tofu sú v
produkte tiež kvalitné zemiaky pre pastózne štruktúru a tuzemský repkový
olej. Ďalej obsahuje paradajky, olivy, smaženú cibuľku a droždie pre
jemnú chuť. Produkt vydrží bez chladenia dlho dobu trvanlivý, takže ani
pri izbovej teplote sa na ňom nevytvára žiadna vrstva tekutého tuku.
PATIFU paštéta sa vyrába v mnohých rôznych variáciách a vy si môžete
vybrať podľa chute.
Tipy a recepty na použitie paštéty PATIFU paradajka a olivy:
- nátierka - pečivo natreté s touto paštétou stačí ozdobiť kúskami zeleniny
-
dipy - v mixéri môžete paštétu rozmixovať napríklad s jogurtom,
cesnakom, sušenými paradajkami v oleji alebo aj s čerstvými bylinkami a
podávať ako dip k pečeným zemiakom či zelenine
- plnka - vďaka výraznej chuti môžete paštétu pridať do vašej klasickej plnky
- slané pečivo - zapečený slaný štrúdľa bude výborný, keď ho zvnútra potrite paštétou
Zloženie:
Voda, tofu 22% (SÓJA, nigari), rastlinný olej, zemiaky, droždie,
paradajka 11%, olivy 2%, Drozdovo extrakt, korenia, zahusťovadlá:
karagenan, guma guar. Alergény: Sója
Skladovanie: Skladujte v 2-27 ° C. Po otvorení ihneď spotrebujte.