PATIFU paštéta sa z 1/4 skladá z tofu, ktoré si spoločnosť Veto
sama vyrába a ešte za čerstva pridáva do nátierok. Veto sa výrobe tofu
venuje už vyše 20 rokov a používa zásadne certifikovanú a testovanú sóju
bez genetickej modifikácie.
Okrem tofu sú v produkte tiež
kvalitné zemiaky pre pastózne štruktúru a tuzemský repkový olej. Ďalej
obsahuje zeler, cesnak, bazalku, smaženú cibuľku a droždie pre jemnú
chuť. Produkt vydrží bez chladenia dlho dobu trvanlivý, takže ani pri
izbovej teplote sa na ňom nevytvára žiadna vrstva tekutého tuku. PATIFU
paštéta sa vyrába v mnohých rôznych variáciách a vy si môžete vybrať
podľa chute.
Tipy a recepty na použitie paštéty PATIFU bazalka a cesnak:
- dipy - v mixéri môžete paštétu rozmixovať napríklad s jogurtom a podávať ako dip k pečeným zemiakom či zelenine
- nátierka - pečivo natreté s touto paštétou stačí ozdobiť kúskami zeleniny
-
zálievka na šalát - pridajte trochu tejto paštéty do domácej zálievky z
citrónovej šťavy a olivového oleja a už ju ďalej nemusíte koreniť,
stačí poriadne rozmiešať
Zloženie: Voda,
TOFU 22% (SÓJA, nigari), rastlinný olej, zemiaky, droždie, Drozdovo
extrakt, ZELER, bazalka 1%, cesnak 1%, korenia, zahusťovadlá: karagenan,
guma guar.
Alergény: Sója, Zeler
Skladovanie: Skladujte v 2-27 ° C. Po otvorení ihneď spotrebujte.