Múka mandlová jemne mletá - Natural 200g

Mandlovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, môžeme z nej vyrábať i mandlové mlieko a domáci marcipán, makronky. Múka je vhodná pre sladké pečenie a cukrárskú výrobu, a taktiež sa s ňou dá nahradiť čiastočne bežná múka. Mandľová múka se vyrába z najemno rozmletých mandlí. Pokrmy tak trochu ozdravíte, a dodáte im vyššiu výživnú hodnotu. Z mandlovej múky sa vyrábajú makronky, môžete s ňou však vylepšiť akékoľvek dezerty. Umixujete z nej i mandľové mlieko alebo pripravíte domáci marcipán. Na mandľovú múku nedajú dopustiť aj paleo nadšenci alebo celiatici, ktorí na nej oceňujú jej prirodzenú bezlepkovosť. Mandľová múka je vhodná pre všetkých, ktorí chcú vylepšiť svoj jedálníček novou surovinou s multifunkčným využitím a zaujímajú sa o zdravé stravovanie.

Zloženie

mletá múka z lúpaných MANDLÍ

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota 2508kJ/607kcal 
Tuky 53,01g z toho nasytené mastné kyseliny 5,08g 
Sacharidy 3,90g z toho cukry 3,50g 
Vláknina 
Bílkoviny 22,34g 
Sůl 0,027g

3,50 €
0,02 € / 1 g