Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca
sladší ako med a cukor. Hodí sa pre studenú aj teplú kuchyňu. Výborný
je do kaší, koktailov, nákypov, pri pečení, na výrobu džemov. Pár
lyžičiek zrieďte vodou a vykúzlite s ním parádnu domácu limonádu ..
Agávový sirup je zahustená šťava z kaktusov agáve. Má jemnú a
neutrálnu chuť i farbu. Jeho hustota je zhruba niekde uprostred medzi
najredčím a najhustejším sirupom. Agávový sirup je veľmi univerzálny
pomocník.
Tipy na použitie agávového sirupu:
- domáce zmrzliny
- ovocné želé z agaru
- tofu krém, puding
- domáci rastlinná mlieka
- sušienky, bábovky, koláče, muffiny ...
- podpora kysnutých ciest
- domáci limonáda, ľadový čaj, smoothies
- marmelády, džemy
Zloženie: Agáve * (80%), voda. Môže obsahovať stopy lepku. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C.